dijous, 28 de novembre del 2013

Petons de xocolate


Els somnis i la realitat es fonen com la xocolata calenta. Un dia et despertes, amb fred al cos, però algú t’esguarda, algú t’espera, per donar-te la calor que necessites. Tu ho saps, però això que és realitat o un gran somni? 

Comencem pel principi. El primer que fem es agafar una olleta, una eina acollidora, que és com una caseta on es reflexa el que s’elabora, un menjar exquisit anomenat felicitat. Però no ens precipitéssim,encara hem d’afegir els ingredients. Primer de tot afegirem una bona llet. La llet es com la dolçor que desprèn els núvols quan els veus amb bona companyia. Aquesta companyia és un ingredient especial. Per últim, afegirem la xocolata, mm.. cada cop que penso amb ella se’m fa la boca aigua, com quan penso amb... Però la xocolata desfeta no és la mateixa sinó li afegim l’últim ingredient, ell, és el component final. Aquesta recepta només és pot fer quan estàs segura de que l’estimes. Compartir xocolata és un fet molt íntim. 
I.. això passa quan te n'adonés de que estàs asseguda a un sofà, al seu costat i els dos subjecteu dues tasses. Penses que és ell aquella persona que ha entrat per sorpresa a la teva vida, aquella que no saps com però ha fet màgia, que cada dia que passa i el mires, t'anima. T’ha fet feliç. Aquell que t’ha demostrat que els petits detalls són els que marquen la diferencia, com la xocolata. Ell és el component que falta per assolir la felicitat. El punt màgic és quan és fon la xocolata i la llet, quan és fa espès... Llavors és quan reps aquells petons de xocolata al coll, aquells petons que mm... 





1 comentari :

  1. Nice blog, continue working. I'm following you now on GFC(3). I hope you can do the same. Kisses beauty!!!

    www.malvro.blogspot.com

    ResponElimina